De geruchten over IllBleed blijven maar doorgaan. In Japan gelooft men nu dat ook IllBleed een online modus krijgt. Deze modus zal onder andere bestaan uit het uploaden van scores en het downloaden van nieuwe voorwerpen.

Onlangs hadden we nieuws over een 'geheime' game van Namco. Nu Mr. Driller 3 is aangekondigd hebben wij zo het gevoel dat deze game de geheime was.

Hier kunnen de Dreamcast bezitters een Broadband Adapter importeren. De kosten zijn $59.99, daarbij komt nog een zeer hoog bedrag aan verzendkosten. Rockstar Games heeft de officiële website van hun monsterhit Oni online geplaatst. De site bevat niet alleen veel screenshots en filmpjes maar ziet er ook nog eens spetterend uit! Oh ja, de site is op dit adres te vinden. De Final Fantasy X details zijn bekend. PS2Web.com heeft ze allemaal netjes (in het engels) op een rijtje gezet. Dit rijtje is hier te vinden. Ben jij ook helemaal de weg kwijt op GameBoy Color gebied? Weet je niet meer welke games je moet kopen? Lees dan eens het artikel opIGN.