Wat later dan normaal, maar beter laat dan nooit: de Console nieuwsflits!

PS2 IGN heeft een preview van Commandos 2 voor de PlayStation2. Ze hebben 3 PS2 exclusieve screenshots toegevoegd. Bekijk de preview hier. MSXBox.com heeft een interview met Mark Rains van Epic, de makers van Unreal. Het interview is hier te vinden.

The Bouncer en Driving Emotion Type S, beide ontwikkeld door Squaresoft, hebben een releasedatum gekregen. The Bouncer komt pas Maart 2001 naar Amerika, terwijl Driving Emotion Type S al op 30 Januari 2001 in de winkels van de States ligt.

GTA2 voor de Gameboy Color krijgt van Pocket IGN slecht een 4.0. Waarom? Dat lees je in de hele review. Davilex gaat games maken voor de Xbox, Gamecube en misschien ook andere consoles. Ze hebben hier een engine voor gekocht, NetImmerse 3D. Deze engine is ontwikkeld door Numerical Design Limited. In het artikel van Nintendoweb noemen ze de plannen van Davilex voor de toekomst. Het artikel staat hier.

De arcade versie van Planet Harriers is op dit moment in 2 arcade hallen te vinden. Deze zijn: Pier 39 CyberStation arcade (San Francisco, CA) en Sega Park (Bournemouth, UK).

Redstorm gaat 2 titels van Ubisoft overnemen. De 2 Dreamcast games zijn Conflict Zone, voorheen Peacemakers, en Dragon Riders: Chronicles. Beide games zullen ergens in 2001 uitkomen. Red Storm en Ubisoft zijn heel druk bezig, volgens de persvoorlichters, om de games af te krijgen.

Het ziet er naar uit dat de Xbox qua snelheid van de CPU in pas blijft met de huidige PC's. Ditmaal is bekend gemaakt dat de Xbox minimaal een 1Ghz CPU als core krijgt, kijk echter niet vreemd op dat deze nog kan veranderen voor de echte release in een nog snellere x86. Dit schreef Onslaught, bedankt man! De bron is FGNOnline. Mmaster wees ons erop dat Powerweb.nl een aantal screenshots van WingOver 3 voor de PlayStation2 heeft. Op deze ftp site is een trailer te vinden van Phantasy Star Online. Bedankt Mmaster voor de tip.