Het was rustig dit weekend, maar toch hebben we wat interessante nieuwsberichten weten te vinden.

Clockwork Games heeft overduidelijk interesse getoond in de Gamecube. De ontwikkelaar van onder andere Vanishing Point zei het volgende over Nintendo's nieuwe speeltje:

As for the platforms, sorry Sony, definitely not the PS2, as the market is way too crowded - for now, anyway. The Xbox will be interesting just because of the power, but the GameCube has really caught our eye - we just fancy working on Nintendo hardware next time.

Deze (ontroerende) zin werd gezegd in een interview dat Gamespot had met Clockwork Games.

Ubisoft heeft aangekondigd dat ze Arcatera, een adventure die ook op de pc uit is gekomen, niet buiten Europa gaan uitgeven. De rede voor deze beslissing is niet duidelijk maar als we meer horen plaatsen we het natuurlijk hier op Gamersnl.

Sega Europe meldt ons dat CEO JF Cecillon afstand neemt van zijn functie. Hij heeft laten weten niet met ruzie vertrokken te zijn en altijd met plezier voor Sega gewerkt te hebben. Okawa gaat de functie overnemen totdat Sega een nieuwe CEO heeft gevonden.

Het vertrek is een groot verlies voor Europa want JF Cecillon heeft veel goede dingen gedaan, alleen de Benelux is nog steeds een beetje achtergesteld gebleven.

Ps2 IGN heeft een preview van Dark Cloud geplaatst. Deze RPG zal een hele goede game worden. De screenshots die PS2 IGN heeft zijn ook erg mooi. Je kunt ze bekijken door hier te klikken. Swirlvision heeft 30 screenshots van Sonic Adventure 2. Je kunt ze bekijken door hier te klikken. IGN heeft de Wonderswan Color uitgebreid getest. Ze vinden het een leuk speeltje, maar verwacht de handheld niet in Europa, de concurrentie is immers veel te groot. Vooral nu de Gameboy Advance al in Juni 2001 in de winkels ligt. Het artikel over de Wonderswan kun je hier bekijken.

Microsoft zal op 6 Januari 2001 de Xbox tonen! Dit zal gebeuren op de Computer Electronics Show en Bill Gates zal één van de sprekers zijn. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

D.s.C Darth Ash gaf ons een goede tip over Soul Calibur 2 op de Playstation 2. Volgens IGN komt deze prachtige beat'em up namelijk alleen op de PlayStation2 uit, en niet op de Dreamcast. Underdog had tevens een erg goede tip. De nieuwe Metal Gear Solid 2 trailer is namelijk al overal op het net te vinden. Wij downloaden hem van Gaming-Age en we moeten zeggen dat het een prachtig filmpje is, met allerlei verschrikkelijk mooie moves. In het filmpje infiltreert Snake een schip en dat levert natuurlijk weer veel actie op.