Nintendo is van plan 24 miljoen Game Boy Advance units te leveren in zijn levens eerste jaar. Om dit aantal te bereiken maakt o.a. Sharp (de leverancier van het LCD scherm) overuren. Hopelijk ondervinden ze niet dezelfde problemen als met de GBC vorig jaar, want toen was er een zwaar tekort aan units omdat er niet genoeg LCD schermen waren. Ook moeten er 10 first party games uitkomen bij de launch….

Mooi streven, maar of Nintendo dit streven ook gaat halen?….we zullen zien!

De Wereldberoemde schoenen ontwerpster Helen Richards heeft wel een paar erg speciale stappers gemaakt!

Voor twee van haar ontwerpen heeft ze namelijk de GBC gebruikt! Gamen is een beetje onpraktisch, maar je steelt wel de show op deze prachtige schoenen!

Ubi Soft heeft de domeinnaam Grandia3.com geregistreerd. Er zijn nog geen plannen bekendgemaakt over een Dreamcast versie. Maar er is altijd eerst nog Grandia 2 die hier uit moet komen.

Gamecenter heeft een interview met Jay Allard van Microsoft. Het interview gaat, en dat was je waarschijnlijk al duidelijk, over Electronic Arts op de Xbox. Klik hier voor het interview. Nadat we gisteren meldden dat de nieuwe Playstation2 problemen gaf met enkele games, hebben we nu nieuws over Sega's nieuwe memorycard. De 4x zo grote memorycard is onlangs in de winkels verschenen, maar Sega heeft een aantal bugs moeten toegeven. Met Spawn (Capcom) kan er niks opgeslagen worden en met bijvoorbeeld Virtua Striker moet de speler ervoor zorgen dat er niet meer dan 2 controllers in de Dreamcast zitten. Voor het artikel wat we hebben gevonden op Segadojo, klik je hier.

Heel de wereld stond versteld van het fantastische nieuws dat PSO een 40/40 kreeg bij Famitsu. Phantasy Star Online krijgt echter maar een 37/40, al het nieuws in de Sega wereld was dus fout. Dit betekend echter niet dat 37/40 geen goede score is, want dat is het wel!

Gran Turismo 3 kan nu als preorder gezet worden via de online winkel van Sony. De prijs is ongeveer 61 dollar en samen met een stuurwiel (87 dollar) is het 148 dollar. Wat is Sony weer gul, niet eens een grote korting als je ze samen bestelt. Ik wilde al snel Gran Turismo 3 gaan bestellen, maar helaas kunnen alleen de Japanners dit.

Sony heeft het antwoord op Shenmue klaar, de naam is Shadow of Destiny en ook deze game zal er fantastisch uit gaan zien. PS2IGN heeft een aantal hele mooie filmpjes en screenshots. Voor de preview van SoD kijk je ook op PS2IGN.