Ergens in de Stille Zuidzee boven een afgelegen eiland wordt de helicopter neergeschoten van Luitenant Kitty Hawk. Je leest het goed, Kitty Hawk. In C.O.N.S.E.A.L speel je een vrouw met de poezennaam Kitty. Als zelfbewuste en geemancipeerde vrouw kruipt ze door de bossen en jungles van het eiland en stuit ze op een grote militaire basis. Daar komt ze achter de verschrikkelijke waarheid waarom haar helicopter is neergeschoten.

C.O.N.S.E.A.L is een third-person action adventure game. Het spel is net aangekondigd en op de pagina van Similis, de makers, kan je 9 screenshots en 9 plaatjes met concept art bekijken.In the clutches of a ruthless Colonel, the once peaceful island has turned into an enormous test site, where fanatic scientists shake the very foundations of humanity to create a new breed of super-soldiers.

Vastly outnumbered by an entire garrison of the Navy's elite Kitty has to resort to hiding, sneaking and using her wits in her quest to stop the evil Colonel in his tracks and prevent a global catastrophe.

Your first shot may be your last.

You have been warned, soldier. De pagina van Similis is in Flash gemaakt, dus je hebt de Flash plugin nodig om hem te bekijken. Zoals je op de screenshots kan zien is Kitty geen poes om mee te spelen, maar een chick die veel ass zal kicken