Conflict-update voor The Division verschijnt volgende week | Gamer.nl

Conflict-update voor The Division verschijnt volgende week | Gamer.nl

Ubisoft voegt volgende week de tweede gratis dlc voor The Division toe genaamd Conflict. Op de href="http://blog.ubi.com/the-division-conflict-update-brings-new-incursion-high-value-targets-and-extraction-highjacks/">Ubiblog</a> zijn meer details over de nieuwe content onthuld.<br></p>

In de Conflict-dlc wordt de nieuwe Incursion-mi ie Clear Sky aangeboden. Spelers moeten in Columbus Circle strijden met de ontsnapte gevangenen genaamd Rikers. Het doel in Clear Sky is om een luchtafweerinstallatie te veroveren.

De update bevat ook meerdere high-value targets. Deze doelwitten moeten binnen een beperkte tijdslimiet worden uitgeschakeld. Spelers krijgen één poging om een doelwit te elimineren. Een lijst met high-value targets kan worden verkregen via een officier op de thuisbasis. Hier wordt ook de aanbevolen gear score aangegeven die spelers moeten hebben om het doelwit succesvol te verslaan.

De Dark Zone wordt ook aangepast waardoor het mogelijk wordt om loot van spelers te veroveren door het touw door te snijden tijdens de extractie.

Een trailer is uitgebracht waar alle nieuwe verbeteringen aan bod komen. De Conflict-dlc is vanaf 24 mei gratis beschikbaar voor eigenaars van The Division op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou