Conduit 2 komt in februari 2011 | Gamer.nl

Conduit 2 komt in februari 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Naar aanleiding van de overrompelende positieve reacties van mensen op zowel de E3 als het PAX-evenement kwam [ontwikkelaar] High Voltage Software met een aantal nieuwe ideeën aanzetten en omarmden ze de ontvangen feedback. Vandaar dat we besloten hebben op de ontwikkeltijd van het spel met enkele maanden te verlengen om spelers de meest complete shooter voor de Wii te geven", zo stelt een woordvoerder van SEGA.

De singleplayer van Conduit 2 gaat verder op dat van het eerste deel en neemt spelers mee langs dynamische omgevingen en grote eindbazen. Met de multiplayer introduceert SEGA een nieuwe coöperatieve modus voor vier spelers, die zowel offline als online te spelen is. Ook wordt er gewerkt aan het beter bestendig maken van de multiplayer tegen val pelers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou