Groots kondigt de Europese divisie van Vivendi Universal Games aan dat Condition Zero op 26 maart wereldwijd zal verschijnen. Frappant detail is dat de Amerikaanse divisie hetzelfde persbericht de deur uit gestuurd heeft, maar dan met een datum van 23 maart. Ook hier staat te lezen dat het een wereldwijde releasedatum betreft. Soms zou je toch wensen dat ze hun templates voor de persberichten aan zouden passen als dat nodig is.LOS ANGELES, Feb. 25 - Vivendi Universal Games announced today that Counter-Strike(TM): Condition Zero(TM), the follow-up to the number-one on-line action game in the world, Counter-Strike will ship to retailers worldwide March 23, 2004.

PARIS, FRANCE (February 25, 2004) - Vivendi Universal Games announced today that Counter-StrikeTM: Condition ZeroTM, the follow-up to the number-one on-line action game in the world, Counter-Strike will hit the streets worldwide March 26th, 2004.Hoe het ook zei, na vele ontwikkelaars en jaren van uitstel verschijnt Counter Strike: Condition Zero dus eindelijk in de winkels. Het spel biedt een singleplayer ervaring in de trend van de multiplayermod Counter Strike, alweer heel wat jaartjes oud maar nog steeds immens populair bij de wat minder progressieve gamers. Het spel maakt gebruik van de Half-Life Engine, wat op zijn beurt een verbeterde versie van de Quake engine is, een engine die zijn roots vindt halverwege de jaren 90 van de vorige eeuw.

Gelukkig is het de gameplay waar het om draait en, uitgaande van de Europese divisie van Vivendi, zullen we daar wereldwijd op 26 maart van mogen proeven. Het spel zal trouwens ongeveer €35 gaan kosten.