Condemned-rechten mogelijk naar onafhankelijke ontwikkelaar | Gamer.nl

Condemned-rechten mogelijk naar onafhankelijke ontwikkelaar | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Jason Hall, hoofd van ontwikkelaar Monolith Productions, schrijft dat Condemned: Criminal Origins en het vervolg Condemned 2 het goed deden, en dat fans vaak vragen om een derde deel in de reeks. Hij geeft aan dat hij momenteel met andere dingen bezig is, maar erover denkt de Condemned-rechten aan een onafhankelijke ontwikkelaar te schenken. Deze studio kan de franchise dan overnemen. Het is niet bekend om welke onafhankelijke studio het gaat.

Condemned: Criminal Orgins is een first person-game uit waarin 2005 spelers zich met geïmproviseerde slagwapens moeten verdedigen tegen criminelen. Het spel bevat ook psychologische horrorelementen. In het vervolg uit 2008 krijgen spelers ook de beschikking over een speciale kracht om vijanden weg te duwen en deuren open te breken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou