Concepttekeningen geannuleerde Aliens-RPG vrijgegeven | Gamer.nl

Concepttekeningen geannuleerde Aliens-RPG vrijgegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de blog heeft tekenaar Charles Lee van C.L. Design een tiental afbeeldingen geplaatst van het geannuleerde spel. Zo zijn er levels en locaties te zien zoals een laboratorium, de radiotoren van de gelijknamige film Aliens, een vliegtuigdepot van Weyland-Yutani en het exterieur van wat mogelijk pioniersbasis LV-426 is. Lee werkte met Obsidian eerder aan Dungeon Siege III, waar op de blog ook meerdere tekeningen van staan. Andere spellen waaraan hij bij heeft gedragen zijn Lair, Twisted Metal Black en God of War.

Ontwikkelaar Obsidian werkte in 2006 met SEGA aan de role-playing game van Aliens. De productie is in 2009 stopgezet, maar SEGA heeft nooit het project definitief geannuleerd. De Aliens-licentie wordt op dit moment gebruikt voor het maken van een first-person shooter, Aliens: Colonial Marines, in handen van Gearbox. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou