'Concept voor Shenmue 3 bestaat al' | Gamer.nl

'Concept voor Shenmue 3 bestaat al' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het concept voor Shenmue 3 bestaat al. De wereld van Shenmue 1 en 2 keerden zich naar buiten, maar die van Shenmue 3 keert zich naar binnen. Veel van de dialogen zijn voor het hoofdpersonage weggelegd en vooral de gesprekken met Shenhua. Ze hebben het over een hoop verschillende, diepere onderwerpen."

"Laat mij een voorbeeld geven. Dit zit niet in de game, maar is bedoeld om een beeld te schetsen. Wanneer Shenhua en [hoofdpersonage] Ryo thuis zijn, vraagt Shenhua of Ryo thee of koffie wil drinken en de speler moet dan kiezen. Of Shenhua stelt een cryptische vraag, zoals dat er vier dieren zijn: een aap, poes, hond en vogel. Je moet de rivier oversteken maar moet één dier achterlaten. Welk dier wordt dat? De speler moet een dier kiezen."

Shenmue Town

Suzuki liet weten Shenmue 3 al meteen na het tweede deel te willen maken, maar dat uitgever SEGA de verkoop van de titel vond tegenvallen. In november gaf Suzuki al aan dat hij aan Shenmue 3 wil werken, al is het project nog steeds niet officieel aangekondigd. SEGA heeft wel Shenmue Town aangekondigd, een online game voor het Japanse sociale netwerk Mobage-town.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou