Conan O’Brien krijgt een cameo in Death Stranding

Conan O’Brien krijgt een cameo in Death Stranding

Conan O’Brien heeft bekendgemaakt waarom hij, tijdens zijn trip naar Japan voor een programma, Kojima Productions een bezoekje gaf. De komiek en talkshow host krijgt zijn eigen cameo in de langverwachte game Death Stranding.

Tijdens zijn talkshow krijgen de kijkers een kijkje achter de schermen bij Kojima Productions waarin Hideo Kojima het gebouw laat zien. Het gaat natuurlijk in Conan-stijl; met een hoop komedie. Conan mag ook zijn ogen richten op Hideo’s speelgoedcollectie en probeert daar zelfs wat van mee te nemen.

Hideo heeft Conan ook even wat gameplay-beelden laten zien, inclusief de baby, tot Conan’s grote schok. Nadat de rondleiding gedaan was en de talkshow host over de schrik heen was vroeg Hideo of hij wellicht een cameo wilde in de game.

Door middel van de verschillende technologieën die aanwezig waren in het kantoor zijn er opnames gemaakt van Conans gezichtsuitdrukkingen en bewegingen. Later is ook zijn stem opgenomen en is het personage tot leven gewekt.

Watch on YouTube

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik herkende hem meteen in één van de baby’s

0
test

't mooie aan Conan is dat, ondanks dat hij zelf overduidelijk geen gamer is, hij wel met de nodige humor er volop in duikt en er aan mee doet. Een groot gedeelte van zijn publiek is ook gamer denk ik zo. In tegenstelling to bijvoorbeeld Jimmy Kimmel die in meerdere stukken gamers heeft afgespiegeld als zielige niet sociale zweterige puistenkoppen die nog bij hun ouders wonen.

0
test

@darkmanwls Conan doet dat inderdaad heel goed, ik vond deze video erg leuk om te kijken. Het was vooral grappig toen het publiek hem niet serieus nam. Hij lijkt hier echt plezier in te hebben gehad en dat geeft het voor mij toch net even wat extra!

0
test

@dagmardg op YouTube staan alle filmpjes wel van het onderdeel van zijn show genaamd "clueless gamer" waarin hij als complete noob games reviewed. Ze zijn stuk voor stuk hilarisch.

0
test

@darkmanwls en in tegenstelling tot Jimmy Fallon, die constant roept " I'm a gamer, I'm a gamer", terwijl hij dat overduidelijk niet is. Conan geeft gewoon aan dat hij er niks vanaf weet, en juist daarom is het zo leuk.

0
test

@Gekke Dirkie fukking slijmbal die Jimmy Fallon.

0
test

@Gekke Dirkie Conan is imo op dit moment veruit de beste late night host. Ik vind de rest zo nep, zo gemaakt. Conan is echt en oprecht.

0

Aanbevolen voor jou