Componist hint mogelijk naar nieuwe Silent Hill

Componist hint mogelijk naar nieuwe Silent Hill

Componist Akira Yamaoka heeft mogelijk naar de ontwikkeling van een nieuwe Silent Hill-game gehint.

Yamaoka heeft de muziek van diverse Silent Hill-games gecomponeerd en heeft onlangs nog meegewerkt aan de soundtrack van The Medium. In een

Watch on YouTube

met met het YouTube-kanaal Al Hub lijkt hij te hinten naar een mogelijk nieuwe deel in de langlopende horrorreeks van Konami. Het betreffende interview is inmiddels offline gehaald.

Yamaoka werd gevraagd naar aankomende projecten. "Om het algemeen te houden, denk ik dat je deze zomer iets gaat horen, dan wordt er iets aangekondigd. Ik denk dat het iets is waar je op hoopt. Maar we houden het algemeen."

Hoewel Yamaoka niet Silent Hill noemt, lijkt het feit dat hij claimt dat het iets is waar mensen op hopen te suggereren dat het om die franchise gaat. Fans staan al jaren te trappelen om een nieuwe Silent Hill, en er gaan ook al geruime tijd geruchten dat er een nieuw deel in de maak is. Vooralsnog is echter niets officieel bevestigd.

Silent Hill

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik geloof er niets van dat fans staan te trappelen; ze stonden enkel te trappelen toen het duidelijk werd dat Kojima aan een game aan het werken was. Maar we zitten nu nog steeds in de staat dat alle games na Team Silent van aflopende kwaliteit waren en zelfs Team Silent's eigen Silent Hill 4 enorm ruwe kantjes had. En laten we het niet hebben over de afgrijselijke HD remakes. Dus nee, als fan van de goede Silent Hill games sta ik absoluut niet te trappelen. De formule werkt alleen als je nu net toevallig de juiste groep mensen bij elkaar hebt. Lamaar.

0
test

@gimbal2 Als fan van het eerste uur sta ik wel te trappelen. Ik heb me ook goed vermaakt met Homecoming en Downpour. Was het het niveau van de eerste 3 delen? Nee maar toch de moeite waard voor me. Ik wil het in ieder geval nu ook zeker een kans geven en niet blind zeggen: dit wordt niks.

0

Aanbevolen voor jou