Complete Edition voor BioShock: Infinite genoemd | Gamer.nl

Complete Edition voor BioShock: Infinite genoemd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Complete Edition bevat volgens Gamestop het spel zelf plus alle downloadbare content.

De eerste uitbreiding, Clash in the Clouds, biedt onder meer vier nieuwe maps en meer dan zestig uitdagingen bovenop het verhaal van BioShock: Infinite.

De singleplayer-dlc Burial at Sea, bestaande uit twee episodes, brengt de speler terug naar de stad Rapture uit de originele BioShock. In de eerste episode speelt de speler door de ogen van Booker DeWitt, het tweede deel door de ogen van Elizabeth.

De complete editie bevat tevens Columbia's Finest Pack, waarin de content van de Industrial Revolution- en Upgrade-pakketten zit die oorspronkelijk exclusief waren voor de Premium- en Ultimate Songbird-edities. Kopers ontvangen verder 500 Silver Eagles (in-game valuta), vijf lock picks, zes unieke uitrustingsonderdelen en twee upgrades voor wapens.

De bonus Early Bird Special Pack bestaat uit vier exclusieve uitrustingsonderdelen, twee wapenupgrades voor Machine Gun en Pistol, een gouden fitting voor beide wapens en vijf Infusion-flacons. Deze flacons verhogen de levenspunten van de speler, inclusief zijn of haar schild of mogelijkheid om Vigors te gebruiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou