De Complete Edition bevat volgens Gamestop het spel zelf plus alle downloadbare content.

De eerste uitbreiding, Clash in the Clouds, biedt onder meer vier nieuwe maps en meer dan zestig uitdagingen bovenop het verhaal van BioShock: Infinite.

De singleplayer-dlc Burial at Sea, bestaande uit twee episodes, brengt de speler terug naar de stad Rapture uit de originele BioShock. In de eerste episode speelt de speler door de ogen van Booker DeWitt, het tweede deel door de ogen van Elizabeth.

De complete editie bevat tevens Columbia's Finest Pack, waarin de content van de Industrial Revolution- en Upgrade-pakketten zit die oorspronkelijk exclusief waren voor de Premium- en Ultimate Songbird-edities. Kopers ontvangen verder 500 Silver Eagles (in-game valuta), vijf lock picks, zes unieke uitrustingsonderdelen en twee upgrades voor wapens.

De bonus Early Bird Special Pack bestaat uit vier exclusieve uitrustingsonderdelen, twee wapenupgrades voor Machine Gun en Pistol, een gouden fitting voor beide wapens en vijf Infusion-flacons. Deze flacons verhogen de levenspunten van de speler, inclusief zijn of haar schild of mogelijkheid om Vigors te gebruiken.