Competitieve modus voor Overwatch nu uit op pc | Gamer.nl

Competitieve modus voor Overwatch nu uit op pc | Gamer.nl

De competitieve modus voor Overwatch is nu beschikbaar voor pc. Blizzard kondigde de release van de patch aan op zijn forum. Overwatch-spelers op PlayStation 4 en Xbox One moeten tot volgende week wachten voor de update.

Blizzard beloofde eerder dat de patch in juni zou verschijnen en de ontwikkelaar komt daardoor nipt op tijd zijn belofte na. De update laat wel langer op zich wachten op consoles: Blizzard zegt dat de patch ergens volgende week voor PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen en belooft in het vervolg beter zijn best te doen om updates gelijktijdig op alle platformen te lanceren.

Het eerste competitieve seizoen in Overwatch is door de late lancering ook iets korter dan normaal. Volgens Blizzard is het zomerseizoen officieel op 1 juni begonnen en zal deze op 18 augustus eindigen. Dat houdt in dat Overwatch-spelers dit seizoen 1,5 maand de tijd hebben om belongingen in de Competitive Play-modus te behalen, in plaats van de gebruikelijke 2,5 maanden. Na 18 augustus volgt een twee weken durende pauze, waarna het herfstseizoen begint.

In de competitieve modus van Overwatch strijden spelers in teams tegen elkaar om punten te scoren. Door het behalen van een hogere rang kunnen vervolgens nieuwe items worden vrijgespeeld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou