Nieuws
Overwatch

Competitieve modus voor Overwatch nu uit op pc

PS4- en Xbox One-spelers moeten langer wachten

Geschreven door Alicia Tai op

De competitieve modus voor Overwatch is nu beschikbaar voor pc. Blizzard kondigde de release van de patch aan op zijn forum. Overwatch-spelers op PlayStation 4 en Xbox One moeten tot volgende week wachten voor de update.

Blizzard beloofde eerder dat de patch in juni zou verschijnen en de ontwikkelaar komt daardoor nipt op tijd zijn belofte na. De update laat wel langer op zich wachten op consoles: Blizzard zegt dat de patch ergens volgende week voor PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen en belooft in het vervolg beter zijn best te doen om updates gelijktijdig op alle platformen te lanceren.

Het eerste competitieve seizoen in Overwatch is door de late lancering ook iets korter dan normaal. Volgens Blizzard is het zomerseizoen officieel op 1 juni begonnen en zal deze op 18 augustus eindigen. Dat houdt in dat Overwatch-spelers dit seizoen 1,5 maand de tijd hebben om belongingen in de Competitive Play-modus te behalen, in plaats van de gebruikelijke 2,5 maanden. Na 18 augustus volgt een twee weken durende pauze, waarna het herfstseizoen begint.

In de competitieve modus van Overwatch strijden spelers in teams tegen elkaar om punten te scoren. Door het behalen van een hogere rang kunnen vervolgens nieuwe items worden vrijgespeeld.

Bron: Blizzard

Dit artikel delen:

Lees meer

The Elder Scrolls 6 op dit moment niet in ontwikkeling Zombiemodus CoD: Black Ops 3 krijgt draken
3

Reacties op: Competitieve modus voor Overwatch nu uit op pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Dennispls

  • 29 juni 2016 14:56
  Hopen dat deze modus wat meer teamplay stimuleert. Huidige quick games laten te wensen over.
  Vanavond eens checken:)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • mcbrew

  • 29 juni 2016 16:00
  @Dennispls Ja de quick games met 4 random teammates zijn soms echt crap. Als je met 1 of 2 vrienden speelt en dan een quickmatch joined wordt het al een stuk beter. Wat mij vaak opvalt is dat als je een paar spelers hebt die weten wat ze doen, de rest van het team vanzelf volgt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Dennispls

  • 30 juni 2016 09:01
  @mcbrew Klopt. Helaas is het wel vaak dat je ook een team tegenkomt dat zo waardeloos is dat je compleet gefacerolled word. Ik heb gister 6 potjes competitive gespeeld en ik moet zeggen dat het teamplay gedeelte beter is. Toch zijn er altijd mensen die weigeren beetje na te denken qua teamcompositie.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.