Competitieve modus Overwatch wordt binnenkort gepatcht | Gamer.nl

Competitieve modus Overwatch wordt binnenkort gepatcht | Gamer.nl

Er komt binnenkort een patch die problemen met de competitieve modus van Overwatch moet oplossen. Momenteel worden spelers onterecht gestraft wanneer de verbinding is verbroken.

De competitieve modus van Overwatch lanceerde vorige week, maar sommige spelers ervaren problemen met de manier waarop de game omgaat met weggevallen internetverbindingen.

Wanneer de verbinding wordt verbroken, krijgt de speler kort de tijd om deze te herstellen, zodat eerlijke gamers niet meteen worden behandeld als spelbedervers. Echter blijkt dat sommige spelers in dergelijke gevallen alsnog een "verlies" worden toegerekend, zelfs wanneer de wedstrijd eindigde met winst.

Blizzards Jeff Kaplan reageerde op de klachten op het forum van Overwatch en zei dat er "volgende week (hopelijk) een aantal fixes komen". Blizzard heeft verder nog niet inhoudelijk gereageerd op de problemen.


Overwatch is nu uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De competitieve modus is sinds vorige week speelbaar op al deze platformen. Oorspronkelijk had de competitieve modus deze week pas op consoles moeten verschijnen, maar deze releasedatum werd vervroegd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou