Nieuws

Competitieve modus in Overwatch keert mogelijk in juni terug

Game director aan het woord

Geschreven door Lucas May op

Blizzard hoopt eind juni de competitieve modus in Overwatch terug te brengen. Dit vertelt game director Jeff Kaplan in een video waarin hij vragen over de game beantwoord.

De competitieve modus is uit de game gehaald zodat de ontwikkelaars meer tijd hebben om deze te verbeteren. "Er is veel veranderd", zegt Kaplan. "De competitieve modus is op dit moment de focus van het Overwatch-team. Het is het allerbelangrijkst voor ons om dit toe te voegen aan de game. Spelers zien dat we hebben geprobeerd om het in de gesloten bèta toe te voegen en dat we een werkende versie hadden. De feedback die we zien was een beetje kritisch over sommige beslissingen die we hadden gemaakt, en dat hebben we ter harte genomen."

De eerste grote update voor Overwatch moet de modus herintroduceren. Een specifieke datum wil Kaplan nog niet noemen, maar hij hoopt eind juni de update te kunnen uitbrengen.

In de competitieve modus van Overwatch moeten spelers tegen elkaar strijden tot één van de teams genoeg rondes heeft gewonnen. De regels verschillen afhankelijk van welke spelmodus wordt gespeeld, zoals Assault, Escort of Control.

Overwatch is sinds vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De servers zijn gisteren al online gegaan.

Bron: Facebook

Dit artikel delen:

Lees meer

Vacatures wijzen op mogelijk nieuwe Quake Valve-ontwikkelaar noemt Oculus Rift een kopie
2

Reacties op: Competitieve modus in Overwatch keert mogelijk in juni terug

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Dingesz

  • 24 mei 2016 15:07
  Jammer maar begrijpelijk. De competititieve mode lijk mij het leukste (deze mode heb ik nog niet kunnen testen) maar het moet natuurlijk wel goed afgewerkt zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Xinloos

  • 24 mei 2016 20:27
  Kan niet wachten!

  Wanneer verwachten jullie de review af te hebben? Ik weet dat jullie wachten met multiplayer games voor jullie een review schrijven maar ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. (heb helaas de bèta gemist) ik wacht altijd op jullie review want die zijn altijd erg goed!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.