'Company of Heroes Online komt naar het Westen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is een gratis speelbare heruitgave van het originele Company of Heroes, waarin de multiplayermodus centraal staat. Door middel van microtransacties kunnen er bijvoorbeeld manschappen die nog niet zijn vrijgespeeld worden aangeschaft. Vorig jaar werd de game succesvol uitgebracht in Korea. Hoewel verschillende bronnen melden dat de game nu ook naar het Westen komt, is het onduidelijk of het hier gaat om alleen de Verenigde Staten, of ook Europa. Naar verwachting zal THQ tijdens de E3 op 15, 16 en 17 juni hierover duidelijkheid scheppen.

Company of Heroes Online

Spelers maken een eigen personage die stijgt in rang naarmate er meer uren in het spel gestoken worden en er meer potjes worden gewonnen. Hoe hoger de rang, hoe sterker de vaardigheden en manschappen die een speler tot zijn beschikking krijgt.

Hoewel Company of Heroes Online draait om de online multiplayer, zit de veelgeprezen singleplayermodus van het originele Company of Heroes ook in de gratis game verwerkt. De ontwikkeling van Company of Heroes Online is in handen van Relic Entertainment. Deze studio maakte het origineel ook en leverde vorig jaar Warhammer 40,000: Dawn of War II af.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou