Company of Heroes 3 komt pas op 23 februari 2023 uit

Company of Heroes 3 komt pas op 23 februari 2023 uit

Company of Heroes 3 is uitgesteld; de game komt nu pas op 23 februari 2023 uit.

Dat hebben uitgever Sega en ontwikkelaar Relic Entertainment aangekondigd. De game stond eigenlijk gepland voor een release op 17 november dit jaar, maar dat blijkt niet meer haalbaar: het spel is volgens de makers nog niet op het niveau die de fans en zij zelf willen zien. "Er zijn nog bugs om te pletten, pixels om te polijsten, gameplay om aan te passen en feedback om door te nemen."

Relic vermoedt dat het uitstel "de beste besilssing is voor Company of Heroes 3, onze spelers en onze studio. Dit geeft ons hardwerkende team en partners de noodzakelijk tijd om Company of Heroes 3 in een betere staat uit te brengen."

Company of Heroes 3 richt zich op Italië in 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog. De game begint bij de invasie van de geallieerden. Ook Noord-Afrika moet in het spel voorbij komen. Het spel komt beschikbaar op Steam.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer, ik had zin in een nieuwe RTS, ik heb de betas gespeeld van 3 en had er meer hoop voor dan het half afgeronde product dat CoH 2 was dat SEGA uitkoopte en vroegtijdig released had. Hopelijk hebben ze de feedback positief genomen

0

Zeker jammer, CoH blijft heerlijk. Deel 1 kapot gespeeld en deel 2 ook behoorlijk wat uren in. Had de beta toen gespeeld en voelde weer goed. 2023 wordt een erg druk jaar haha

0

Aanbevolen voor jou