Company of Heroes 3 komt op 17 november uit

Company of Heroes 3 komt op 17 november uit

Company of Heroes 3 is vanaf 17 november verkrijgbaar op Steam.

Dat hebben uitgever Sega en ontwikkelaar Relic Entertainment aangekondigd. De game werd vorig jaar al onthuld. De game richt zich op Italië in 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog. De game begint bij de invasie van de geallieerden. Ook Noord-Afrika moet in het spel voorbij komen. 

Mensen kunnen van nu tot 19 juli alvast 'Mission Alpha' uitproberen, waarin men de Deutsches Afrikakorps besturen en de Britten moeten proberen tegen te houden. Men kan hier toegang tot krijgen door lid te worden van Relic's community feedback-programma via de officiële website. Mensen die al lid zijn zullen Mission Alpha automatisch op hun Steam-account vinden.

Onderstaande video's leggen de nadruk op de actie in Noord-Afrika. Dit is een losse campagne naast die in Italië. Waar laatstgenoemde campagne 'dynamisch' is, waarbij sommige spelers andere skills of soldaten ontgrendelen, moet de campagne in Noord-Afrika als een traditionele rts aanvoelen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Na de alphas gespeeld te hebben voelt het beter dan 2, maar voelt het een beetje alsof het de persoonlijkheid van 1 vervangt door je de vijandelijke soldaten meer te laten horen, terwijl te accenten minder sterk zijn dit keer, waardoor er verwarring als speler kan ontstaan

0
test

Kijk er naar uit. Voelt alsof RTS games een nieuwe impuls krijgen.

0

Aanbevolen voor jou