Company of Heroes 3 bevestigd voor PS5 en Xbox Series

Company of Heroes 3 bevestigd voor PS5 en Xbox Series

Tijdens The Game Awards werd bevestigd dat Company of Heroes 3 ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt.

Het is voor het eerst dat een game uit de real-time strategiereeks op consoles verschijnt. In november gingen er al geruchten over consolesversies nadat de Taiwanese organisatie die leeftijdsclassificaties uitdeelt aan games er melding van maakte.

Company of Heroes 3 had in eerste instantie in november op pc uit moeten komen, maar werd eerder dit jaar uitgesteld naar 23 februari 2023. Ontwikkelaar Relic gebruikt de extra tijd om de game te balanceren en perfectioneren. De PS5- en Xbox Series-versies van de game moeten ergens daarna uitkomen, al is een precieze releasedatum nog niet bekend.

Company of Heroes 3 richt zich op Italië in 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog. De game begint bij de invasie van de geallieerden. Ook Noord-Afrika moet in het spel voorbij komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb CoH 1 en 2 altijd op PC gespeeld, maar ik speel de laatste tijd dusdanig weinig op pc, dat ik hem mogelijk wel op PS5 haal. Wacht wel eerst de reviews af als het gaat om gebruiksvriendelijkheid controller en hoe die op console speelt.

0
test

@Bteqq Je kan ook gewoon jouw toetsenbord en muis aansluiten op de PS5, werkt perfect! Moeten ze wel de ondersteuning hiervan in COH toevoegen.

0
test

@MiquelGallardo Ja precies, dat kan ook, maar daarom wacht ik wel even wat ze ondersteunen! Heb wel zin in weer een CoH!

0

Aanbevolen voor jou