Metal Gear Solid 5-fans vieren vroegtijdig vrijspelen van verborgen cinematic | Gamer.nl

Metal Gear Solid 5-fans vieren vroegtijdig vrijspelen van verborgen cinematic | Gamer.nl

Een verborgen cinematic, die in Metal Gear Solid 5 kan worden vrijgespeeld door alle nucleaire bommen te ontmantelen, is door een fout publiekelijk gemaakt.

De verborgen cinematic in kwestie kan worden vrijgespeeld wanneer de nucleaire bommen van alle spelers ontmanteld zijn in de multiplayermodus "Forward Operating Base." Met behulp van deze nucleaire bommen kan de speler voor één dag voorkomen dat medespelers hun basis binnendringen. De speler kan maximaal zestien nucleaire bommen bezitten, waardoor zestien opeenvolgende dagen de basis veilig is voor een bestorming.

In 2015 werd al bekend dat het mogelijk was om deze cutscene vrij te spelen en moest er aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

- Mi ie 31 moet zijn voltooid

- De speler moet momenteel geen nucleaire wapens bezitten of ontwikkelen.

- Alle nucleaire wapens op de regionale servers overeenkomend met jouw platform moeten zijn ontmanteld.

De desbetreffende cutscene was kort na release al gevonden in de bronbestanden, maar was nog steeds niet echt ontgrendeld.

De cutscene is op pc vrijgekomen, maar Konami meld op Twitter dat dit in gang is gezet door een foutje in het systeem. Alle nucleaire bommen waren niet ontmanteld op pc en de teller stond dus helemaal niet op 0. Wat er precies is fout gegaan wordt nog onderzocht.

De community op Reddit strijdt al langer voor een Metal Gear Solid 5 zonder nucleaire wapens, maar dit blijkt nog steeds een illusie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou