Community-DLC voor Left 4 Dead in bèta | Gamer.nl

Community-DLC voor Left 4 Dead in bèta | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers kunnen de gehele campagne doorlopen en middels de bug reporter in het spel bugs en problemen direct aan de ontwikkelaar melden. "Er zullen zeker weten bugs inzitten, [...] het is immers een bèta", vertelt het L4D-team. De campagne is grotendeels af, maar het einde van de campagne staat nog niet geheel vast. "De finale is iets wat waarschijnlijk nog best wel drastische verandering gaat krijgen, maar alle feedback is welkom."

Community

Cold Stream is downloadbare content voor Left 4 Dead 2, waar Valve zelf weinig aan heeft meegewerkt. "De verleiding was groot," zei de ontwikkelaar vorige maand, "maar we hebben besloten om het niet te doen. We hebben een beter idee: we willen dat jullie, de community, deel uitmaken van het proces om deze campagne uiteindelijk naar de PC, Mac en Xbox 360 te brengen." De bèta is alleen voor PC- en Mac-gebruikers; Xbox 360-bezitters moeten wachten tot het geheel af is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou