Commandos 3 HD Remaster aangekondigd

Commandos 3 HD Remaster aangekondigd

Commandos 3 HD Remaster is gisteren officieel aangekondigd.

Dat hebben uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Raylight Games gedaan. De game komt ergens aankomende september digitaal uit op Steam, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op consoles komt het spel in oktober ook fysiek uit. De game komt op release ook op Xbox Game Pass te staan.

Commandos 3 HD Remaster is een opgepoetste versie van Commandos 3: Destination Berlin, dat in 2003 op pc verscheen. Net als de vorige remasters moet deze versie HD-graphics met nieuwe 3D-modellen en textures bieden, alsmede verbeterde besturing en een grotere gebruiksvriendelijkheid qua interface en in-game hints.

Zoals in de voorgaande games in de reeks, moeten spelers een stel soldaten besturen terwijl ze het opnemen tegen nazi's, en ondertussen allerlei missies klaren. De Commandos-games staan mede bekend om hun uitdagende moeilijkheidsgraad en het feit dat missies gebaseerd zijn op echte gebeurtenissen uit de geschiedenis.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk. Heb deel 2 HD remaster hier ook liggen fysiek voor de PS4. Zal deel 3 zeker ook aanschaffen. Ben benieuwd of ze deel 1 + expansion ook zullen uitbrengen uiteindelijk.

0
test

Gezien de Steam rating van 55% van de Commandos 2 Remaster houd ik mijn hart vast.

0

Aanbevolen voor jou