Heel de gamingindustrie staat op z'n kop na de ramp in Amerika, de terrostische aanval op het World Trade Center en het Pentagon voor de mensen die net uit hun zomerslaap zijn ontwaken. Red Alert II werd in sommige winkels al uit schappen gehaald en nu is ook Commandos 2 de pineut.

Gelukkig wordt deze game niet helemaal van de markt gehaald, alleen de releasedatum is iets verschoven. Deze stond gepland voor vrijdag 21 September, maar is een weekje verschoven naar de 28e.

Het is een donkere koude winternacht, je bent van plan net de straat over te rennen, wanneer je stemmen om de hoek hoort. Je drukt je lichaam plat tegen de muur en het zweet gutst van je hoofd.. er lopen twee duitse soldaten voorbij. Je moet jezelf haasten want die soldaten komen zo weer terug. Je rent de straat over en ineens struikel je over een kei die half boven het wegdek uitsteekt. "HALT!".

Zo zou het kunnen gaan in Commandos2, het spel dat tot onze grote frustratie steeds maar werd uitgesteld. Maar daar lijkt eindelijk een eind aan te zijn gekomen! Deze maand is het dus weer sluipen, rennen en zwemmen met al je favoriete soldaten zoals de green beret (zeer bekwaam met mes), de spion en natuurlijk de nieuwe teamleden.Naast het uistellen heeft Eidos Interactive ook bekend gemaakt de cover aan te gaan passen, wat hier aan veranderd gaat worden is nog niet duidelijk.

Mijn dank gaat uit naar Gilbert die ons dit nieuwtje bracht.