Commander Keen keert terug als free-to-play game

Commander Keen keert terug als free-to-play game

Een nieuwe Commander Keen wordt deze zomer door Bethesda uitgebracht op iOS en Android.

In dit nieuwe deel speel je als de zoon en dochter van de originele Commander Keen. Het duo treedt in de voetsporen van hun vader op een intergalactisch avontuur. Net als in het origineel is ook deze nieuwe Commander Keen een platformer. Daarnaast bevat het ook een PVP-element. Het spel heeft een nieuwe tekenfilmachtige grafische stijl.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Killing Commander Keen? Hoe dan? Wat hadden ze volgens jou dan moeten doen? De IP met rust laten en helemaal dood laten gaan omdat het zo een oud spel is die bijna niemand meer kent? @coola

0
test

@Ryme Op PC en Consoles uitbrengen?

0
test

@Ryme ‘Die bijna niemand meer kent’ 😂 Elke zichzelf respecterende gamer kent Commander Keen. Dat jij kennelijk geen idee hebt wat het is spreekt boekdelen over jou. Wat ze dan hadden moeten doen? Een volwaardige game voor de consoles maken, niet zo’n walgelijke cashgrab voor mobiles wat dit ongetwijfeld gaat worden.

0
test

@coola Ik ben blij dat jij geen scriptschrijver bent.

0
test

@coola Toen ik de titel van het artikel zag werd ik erg blij! Maar dat duurde helaas niet erg lang. Keene blijf ik dus maar bij een geweldige herinnering houden. Misschien ook maar beter.

0
test

Ik had toch meer gehoopt op een klassieke platformer. De grafische stijl is wel leuk, doet me denken aan Dexters Laboratory.

0

Aanbevolen voor jou