Command & Conquer: Rivals komt 4 december naar iOS en Android | Gamer.nl

Command & Conquer: Rivals komt 4 december naar iOS en Android | Gamer.nl

EA brengt de mobiele game Command & Conquer: Rivals op 4 december uit voor iOS- en Android-toestellen. Dit maakte het bedrijf bekend via een href="https://news.ea.com/press-release/company-news/ea-announces-command-conquer-rivals-launches-worldwide-december-4" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">persbericht</a>.

Een alfa-versie is al enige tijd beschikbaar via de Google Play Store, maar op 4 december verschijnt de strategiegame officieel voor smartphones en tablets met iOS of Android. Tegelijkertijd wordt de Rivals Champions-modus gelanceerd, die geïnspireerd is door de Fifa Ultimate Team Champions en "de eerste stap" is naar een uitgebreid e-sports-programma in 2019.

In Command & Conquer: Rivals vechten twee spelers om een lanceerbasis. Door met Harvesters Tiberium te verzamelen is het mogelijk om infanterie, tanks en vliegtuigen het veld op te sturen. De GDI en de Brotherhood of Nod hebben bovendien beschikking over speciale acties om de tegenstander mee te verra en, zoals het ondergronds vervoeren van soldaten. De speler die als eerste twee raketten weet te lanceren, wint het spel.

In 2020 wordt de Command & Conquer-franchise 25 jaar oud. In een post op Reddit onthulde producer Jim Ve ella laatst dat EA onderzoek doet naar remasters van de originele Command & Conquer-games. Lees ook ons artikel: Welke Command & Conquer verdient een remaster?

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou