Command & Conquer krijgt toch zeker een singleplayermodus | Gamer.nl

Command & Conquer krijgt toch zeker een singleplayermodus | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Onlangs werd bekendgemaakt dat Command & Conquer: Generals 2 wordt omgebouwd tot de eerste uitbreiding voor een nieuw free-to-play Command & Conquer-platform dat kortweg de naam Command & Conquer draagt. Toen werd verteld dat de game verschijnt met coöperatieve en competitieve skirmishes en dat het nog onbekend is of er ook een singleplayermodus komt.

Gibeau zegt dat die plannen al zijn veranderd: "We hebben luid en duidelijk gehoord dat (een singleplayer) belangrijk is voor mensen. Het mooie van free-to-play is dat we kunnen bijstellen en aanpa en aan wat we horen in plaats van: 'het spijt me, over twee maanden verschepen we de game en het is zoals het is'. Het is een heel ander model omdat je niet zoveel hoeft te bouwen. Je bouwt in reactie op je publiek."

Uitgebreid

In de toekomst wordt het nieuwe platform steeds verder uitgebreid. De game zal in eerste instantie gebaseerd zijn op de C&C: Generals-wereld, maar andere franchises zoals Red Alert en Tiberium worden ook nog toegevoegd. Units uit verschillende C&C-games worden op die manier voor het eerst gecombineerd in deze game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou