PC-bezitters hebben ondertussen al een hele tijd mogen doorbrengen met het nieuwe deel in de Command & Conquer reeks en ook de Xbox 360 zal binnenkort versterkt worden door deze RTS-titel. Blijkbaar heeft EA de smaak goed te pakken, volgens Senior Producer Mike Glosecki is het namelijk mogelijk dat C&C3: Tiberuim Wars ince toekomst ook naar de PS3 en de Wii zal komen.

Officieel heeft EA nog niets losgelaten over de mogelijkheid dat C&C3 op de twee andere consoles zal verschijnen, maar Glosecki ziet niet in waarom het niet mogelijk zou zijn. Volgens hem moet men voor de PS3-versie van Tiberuim Wars niet veel aanpassingen doorvoeren, de controls zouden namelijk vergelijkbaar zijn met die op de Xbox 360. Ook grafisch zou het spel niet in kwaliteit dalen gezien de kracht van de PS3.

De Wii-versie van Command & Conquer 3 is andere koek omdat de console van Nintendo niet uitgerust is met de nodige hardware om het spel in zijn huidige vorm aan te kunnen. Toch zijn de unieke besturingsmogelijkheden van de Wii perfect toepasbaar binnen het RTS-genre en zorgt de Wii-mote misschien voor nieuwe, interessante gameplaymogelijkheden binnen de reeks. Hopelijk krijgen we snel een bevestiging te zien of Command & Conquer 3: Tiberium Wars daadwerkelijk op de PS3 en Wii zal verschijnen. We houden jullie op de hoogte.