Comic over Cyberpunk 2077 komt in september uit

Comic over Cyberpunk 2077 komt in september uit

Er gaat een comic uitkomen die zich in dezelfde stad afspeelt als Cyberpunk 2077. Het eerste deel van deze serie moet in september uitkomen.

Trauma Team speelt zich af in Night City, de stad waar de game zich afspeelt. Daar volgt de comic het verhaal van Nadia, een assistent-hulpverlener voor een bedrijf genaamd Trauma Team International. Na een gefaalde reddingsmissie is Nadia de enige van haar bedrijf die het heeft overleefd. Nadia besluit door te gaan met haar werk en dat is niet zonder gevaar voor eigen leven, of dat van haar nieuwe team.

Uiteindelijk zullen er vier edities verschijnen van Cyberpunk 2077 Trauma Team. De eerste paperback comic telt 32 pagina’s en kost 3,99 dollar (€ 3,53). Deel één verschijnt 9 september 2020. Of er nog een bundel of hardcover-versie komt van de comic(s) is nog niet bekend.

De Cyberpunk-comic wordt geschreven door Cullen Bunn, bekend van Uncanny X-Men en Harrow County. De illustraties en de coverart zijn gemaakt door Miguel Valderrame (Giants). Cyberpunk 2077 komt uit op 9 september en wordt uitgegeven door Dark Horse Comics.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cyberpunk en uitkomen in september in 1 zin is niet grappig.

0

Aanbevolen voor jou