Comedy Central stapt in games | Gamer.nl

Comedy Central stapt in games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Met 345 Games boren we de gepa ioneerde fan base van zowel Comedy Central als Spike aan en maken we een verbeterde interactieve ervaring gebaseerd op onze populairste shows en merken", vertelt Dan Yang, general manager van 345 Games. De studio zal ook de hulp inroepen van onafhankelijke ontwikkelaars bij het maken van games.

De eerste twee games van 345 Games zijn gebaseerd op Ugly Americans van Comedy Central en Deadliest Warrior van Spike TV. Van die laatste is afgelopen jaar ook een downloadbare game verschenen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Dit spel is volgens MTV bijna 400 duizend keer verkocht. Ugly Americans wordt een side-scrolling shooter en komt in augustus. Deadliest Warrior: Legends is een vechtgame en wordt halverwege juli verwacht. De games komen voor ongeveer tien dollar uit op Xbox Live en PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou