Collector's Edition Star Wars: The Old Republic duikt op | Gamer.nl

Collector's Edition Star Wars: The Old Republic duikt op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook zou de speciale editie de soundtrack van het spel en een kaart van de spelwereld bevatten. Verder worden 7 digitale items genoemd, waaronder een exclusief wapen en een HoloDancer. Naast de Collector's Edition is ook een afbeelding van de gewone versie opgedoken, waarop melding wordt gemaakt van een bonus voor spelers die het spel pre-orderen. Zij zouden een colour stone krijgen om hun wapen mee aan te pa en.

De website Gamersbook maakt tot slot melding van het feit dat de releasedatum voor The Old Republic op de site van uitgever Electronic Arts is aangepast van 'to be determined' naar 'to be announced'. Dit wijst mogelijk op een bekendmaking van een precieze datum in de nabije toekomst. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou