Collector's Edition Final Fantasy Type-0 HD aangekondigd | Gamer.nl

Collector's Edition Final Fantasy Type-0 HD aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Collector's Edition komt, zoals gebruikelijk, in een gelimiteerde oplage. Om hoeveel exemplaren het gaat is onbekend. De editie kost 99,99 dollar, wat waarschijnlijk neerkomt op hetzelfde bedrag in euro's. De editie bevat een gouden steelbook, met daarin de game en de soundtrack. Er zit een manga bij van 200 pagina's, een artbook van 80 pagina's en replica's van de vijf kaarten die Ace, in alle reclames van de game, vasthoudt.

Daarnaast meldt Square Enix dat de demo van Final Fantasy 15, genaamd Episode Duscae, enkel verkrijgbaar is bij Final Fantasy Type-0 HD. Uitsluitend de eerste lichting, ofwel Day One-editie, geeft toegang tot de demo. Er komt geen stand-alone versie van. Wie de FF15-demo wil spelen, dient Type-0 HD dus te reserveren of de game op de dag van release op 20 maart 2015 te kopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou