Collector's Edition Duke Nukem: Manhattan Project | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Onze Amerikaanse vrienden kunnen na jarenlange afwezigheid weer genieten van de enige echte king van actie, Duke Nukem. Het Europese volk moet wachten tot de eerste week van juni als The Duke ook hier voet aan land zet. De Amerikaanse versie heeft de beschikking over een sleutelhanger, een aardige gadget die ook aanwezig zal zijn in de Collector's Edition van Manhattan Project. Maar naast de sleutelhanger zal er ook een T-shirt van het spel in de doos zitten. Deze Collector's Edition zal een week na de release van de normale versie exclusief beschikbaar zijn bij de Free Record Shop. De Collector's Edition zit in een luxe doos met voorflap en is multi-linguaal. De prijs van de Collector's Edition is nog niet bekend, maar de normale versie gaat 24,95 kosten.Key Features:

- Aktievol derde persoons platform spel in een rijke 3D omgeving.

- Dynamische camera met zoom-functie zorgt dat je altijd dicht bij de aktie blijft en toont Duke vanuit vele verschillende perspectieven.

- Acht enorme mi ies: Rooftop Rebellion, Chinatown Chiller, Metro Madne , Unholy Underworld, Fearsome Factory, Tanker Trouble, Deviant Drilling en Orbital Oblivion.

- Negen stuks niet mis te verstaan wapentuig: Golden Eagle Pistol, Shotgun, A ault Rifle, Pipe Bomb, G.L.O.P.P. Ray, Pulse Cannon, Pneumatic Rocket-Propelled Grenade en de almachtige trap voor de kont.

- 14 vijanden varierend van Gator-Oids (gemuteerde met Uzi's zwaaiende alligators) tot en met Fem-mechs, vrouwelijke gemuteerde robots met een dodelijke zweep.

- Natuurlijk ontbreken ook de van oudsher bekende Pig-Cops niet.

- Echte Duke Nukem aktie, mooie effecten en sarcastische one-liners. De eerste impre ies van Duke Nukem: Manhattan zijn erg positief, iets wat ook al uit de preview bleek. Binnenkort hebben we een volledige review van deze aantrekkelijk geprijsde actie game.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou