Collector's Edition Diablo III onthuld | Gamer.nl

Collector's Edition Diablo III onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de Diablo-schedel wordt de Collector's Edition ook geleverd met een USB-stick van 4 gigabyte in de vorm van een soulstone, waarop voorganger Diablo II en de uitbreiding hierop, Lord of Destruction, staan. Verder bevat de speciale editie een artbook, de soundtrack van het spel en een behind the scenes-dvd en blu-ray.

Qua in-game extra's krijgen spelers een aantal puur esthetische items, waarmee zij onder andere hun uitrusting van een speciale kleur kunnen voorzien. Voor het spel World of Warcraft ontvangen zij een exclusief huisdier, de Fetish Shaman. Ook voor StarCraft II zijn er een aantal extra's, in de vorm van drie portretplaatjes voor Battle.net in het thema van Diablo. Hoeveel de Collector's Edition kost, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou