Collector's Edition Aliens: Colonial Marines onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Collector's Edition zit in een speciale doos en bevat een Resin Powerloader-beeldje en USMC-documenten, zoals een mi ion briefing en graduation certificate. Daarnaast krijgen kopers in-game extra's zoals vier speelbare personages uit de films, extra aanpa ingen aan het Marine-personage, de vlammenwerper van Ripley, exclusieve multiplayerwapens zoals de Phase Plasma Rifle en Sonic Electronic Ball Breakers, en een exclusief USCM Academy-schietbaanlevel.

De Collector's Edition kost 99,99 dollar, omgerekend ongeveer 80 euro, en verschijnt net als de normale editie op 12 februari 2013. Sega kondigde ook een Limited Edition aan, deze bevat enkel extra in-game content, namelijk de vier filmpersonages voor de multiplayer, Ripley's vlammenwerper en uitgebreide customization voor de Marines.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou