Codex Edition Assassin's Creed: Brotherhood onthuld | Gamer.nl

Codex Edition Assassin's Creed: Brotherhood onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De speciale uitgave van A a in's Creed: Brotherhood bevat naast het spel zelf, een DVD van de A a in's Creed Lineage-serie en een bonus-DVD inclusief soundtrack. Verder zit er een plattegrond van Rome bij zoals de stad in het spel eruitziet en twee extra singleplayermaps. Verder zijn er twee bonuspersonages voor de multiplayermodus van het spel, de 'Harlequin' en de 'Officer' en kaartjes met daarop informatie over alle mulitplayerpersonages bijgevoegd. Zoals de naam al impliceert zit er ook een Codex in deze speciale uitgave, wat er precies in die codex staat is nog onduidelijk. 

Multiplayer

Onbekende bonu en in de vorm van downloadbare content zijn ook toegevoegd, meer informatie hierover volgt nog staat erbij vermeld. De nieuwe multiplayermodus is gepresenteerd op de E3 in Los Angeles deze week, het is de eerste keer dat een spel uit de A a in's Creed-reeks een multiplayermodus krijgt. Hierin krijgen spelers een doelwit, een andere speler, die omgebracht moet worden. Namen worden daarbij niet weergegeven alleen een foto van het slachtoffer wordt verstrekt. A a in's Creed: Brotherhood verschijnt op 18 november voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou