Nieuws
Elden Ring

Elden Ring-bètacodes worden voor honderden euro's verkocht

Netwerktest vindt dit weekend plaats

Geschreven door Michel Musters op
Op plekken als eBay worden codes voor de netwerktest van Elden Ring voor honderden euro's aangeboden.

Dit weekend wordt de netwerktest gehouden. Onder de mensen die zich voor de test hebben ingeschreven, zijn codes verdeeld door uitgever Bandai Namco. Logischerwijs kan niet iedereen meedoen, en daarom verschijnen de codes nu op verkoopsites.

Op eBay worden de codes soms voor meer dan 350 dollar verkocht. Het gaat vooralsnog alleen om codes voor PlayStation en Xbox, niet voor de pc-versie.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met het schrijven van het verhaal. De game komt op 25 februari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Diverse sites zijn gisteren live gegaan met previews en hebben daarbij ook nieuwe gameplaybeelden getoond. Hieronder is een selectie aan gameplaybeelden te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition nu uit Elex 2 verschijnt in maart 2022
2

Reacties op: Elden Ring-bètacodes worden voor honderden euro's verkocht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Zut

  • 11 november 2021 08:40
  Ziet er opzich leuk uit maar ik ben gewoon echt niet van dit soort combat. Ik heb geen tijd en zin om maar opnieuw en opnieuw een boss proberen te killen. Ik heb Bloodborne geprobeerd maar nee, niks voor mij dus ik sla deze ook over.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • ruudvdkemp

  • 11 november 2021 12:34
  Damn, echt ziek dat mensen dat aanbieden en anderen dat er ook voor betalen. Ik heb zelf een code van Bandai ontvangen, want ik ben lucky dat ik uitgekozen ben \0/. Heb m gedownload en kan m morgen proberen. Zin in!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.