Codename: Outbreak is de nieuwe naam van de game Venom. Er dwalen al tijden een aantal demos van deze game rond op het internet, maar sinds kort is er ook een officiele demo beschikbaar. Twee dagen terug is daar ook nog een nieuwe demo bij gekomen. Deze demo is bijna 100 MB groot en te vinden op vier mirrors: Officiele site Fileplanet Gamespot 3D Gamers

Daarnaast is er nog het goede nieuws te melden dat de Engelse versie van de game goud gegaan is. Wanneer deze shooter dan ook eindelijk in de winkels ligt is niet bekend, maar dit duurt meestal maar enkele dagen. Over de versies voor de andere landen wordt nog niets gezegd.On Friday (09/07/2001) a brilliant news of the UK version of Codename: Outbreak going to Gold reached our office.

Excellent news for all of us, developers and gamers, waiting for the game release in anticipation! In Codename: Outbreak beheer je een Task Force in het jaar 2034. Allerlei kometen en andere ruimteschepsels storten ter aarde een enorme ravage achterlatend. Tussen alle ruimtetroep bevinden zich ook agressieve en vijandige levende schepsels die niet veel goeds van plan zijn. Ze besluiten de aarde te veroveren. Daar moet jij met je Task Force een stokje voor steken in deze Tactical 3D aktie shooter. Voor meer info is er natuurlijk een officiele site.