MMORPG ontwikkelaar Turbine heeft vandaag aangekondigd samen te gaan werken met Codemasters om Dungeons & Dragons Online Stormreach te gaan voorzien van alle online services, hosting en community management. Dit houdt in dat Codemasters alle toekomstige spelers op de hoogte gaat houden van nieuws, updates en natuurlijk de facturatie van de maandelijkse kosten.

“Codemasters' investering in online gaming zorgt ervoor dat zij de juiste partner zijn voor Dungeons & Dragons Online: Stormreach in Europa,” legt Jeffrey Anderson, president en algemeen directeur van Turbine, uit. “We zijn er van overtuigd dat Codemasters voor de beste exposure en klantenondersteuning kan zorgen bij deze langverwachte titel.”

Dungeons & Dragons Online Stormreach is de eerste MMORPG die gebruik maakt van de echte volledige D&D licentie van Wizards of the Coast en zal gebruik maken van volledig aan te passen personages, de nieuwste pixelshaders, licht en geluidseffecten en de nodige verhaal lijn.

Op dit moment heeft de game echter nog geen vaste releasedatum, maar volgens zeggen zal de game in het eerste kwartaal van 2006 het licht moeten zien. De distributie van de game zal nog steeds door Atari worden verricht in zowel Europa als de Verenigde Staten.