Topmannen deze maand weg bij Codemasters

Topmannen deze maand weg bij Codemasters

Twee topmannen van Codemasters - CEO Frank Sagnier en CFO Rashid Varachia - gaan eind deze maand weg bij het bedrijf.

Dat heeft Electronic Arts, de kersverse eigenaar van Codemasters, bevestigd aan GamesIndustry.biz. Het is opvallend, omdat Codemasters enkele maanden geleden werd overgenomen door EA. Volgens de woordvoerder was het echter altijd al de bedoeling dat de twee mannen zouden vertrekken, maar de aankoop van Codemasters door EA heeft het proces wel versneld.

Eerder dit jaar werden Codemasters - de uitgever van games als Dirt en F1 - en Project Cars-ontwikkelaar Slightly Mad Studios overgenomen door EA. Slightly Mad blijft gerund worden door CEO Ian Bell. Codemasters' senior vicepresident van product development Clive Moody en senior vicepresident van publishing Jonathan Bunney nemen de rollen van de vertrekkende personen over.

EA: "We zijn Frank en Rashid ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor Codemasters en Electronic Arts hebben betekend en wensen ze het beste. We weten dat de cultuur die ze hebben gecreëerd en hun innovatieve mentaliteit blijft doorleven in de studio via hun geweldige leiderschapsteam."

Dirt 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het zijn nu stopmannen dus

0
test

Rip Codemasters; zal wel snel bergafwaarts gaan nu... Kan niet wachten om dadelijk 40 euro te moeten betalen voor een blauwe livery in Dirt of Dirt Rally... :/

0

Aanbevolen voor jou