"Ik ben iemand die een PSP heeft en het probleem is dat ik altijd dacht dat ik er meer mee zou doen", aldus Cheshire. "Het scherm is bijvoorbeeld groter dan die van een iPod. Maar het apparaat is verdomde waardeloos en zonde van de ruimte. Het is al verschrikkelijk moeilijk om er dingen op te zetten. Dat zorgde voor de ondergang [van de PSP]."

PSP Go

"Relatief gezien heeft Codemasters het niet zo slecht gedaan met F1 PSP. Maar in de toekomst denk ik dat ze... ach, nee." Ook over de PSP Go heeft Cheshire een anekdote. "PSP Go is een mooi apparaat, heel slim. Maar onze senior vicedirecteur kocht er eentje op de dag dat hij uitkwam en hij moest de hulplijn bellen om de meest simpele dingen voor elkaar te krijgen. Hij moest zijn software opnieuw downloaden, een nieuwe update installeren, dat is de ervaring die je op de PSP Go krijgt."

"Sony heeft het gewoon niet juist aangepakt. Dergelijke ervaringen zorgen er voor dat mensen van het apparaat wegblijven." Cheshire gelooft dat de iPad van Apple wel een "briljant" draagbaar apparaat is. "Het ecosysteem klopt gewoon."