Codemasters komt met free-to-play Formule 1-game | Gamer.nl

Codemasters komt met free-to-play Formule 1-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

F1 Online stelt spelers in staat om met hun favoriete F1-teams te rijden of een nieuw team te verzinnen. Er zijn complete wereldkampioenschappen en Grand Prix-evenementen speelbaar, net zoals kwalificatieraces. Daarnaast bevat de game intergratie van sociale netwerken, waardoor spelers hun vrienden op de hoogte kunnen stellen van nieuwe records of overwinningen.

Naast het racen zelf kunnen spelers er voor kiezen in de huid te kruipen van een teammanager om productie, commercie, onderzoek en management van de racers te regelen. McLaren-Mercedes, Williams, Lotus-Renault en Force India werken mee aan de game en echte circuits zoals Silverstone en Monaco worden toegevoegd. F1 Online wordt in het eerste kwartaal van 2012 gelanceerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou