Codemasters geeft geld terug voor Colin McRae-game | Gamer.nl

Codemasters geeft geld terug voor Colin McRae-game | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Veel gebruikers waren boos op Codemasters nadat de game niet bleek te zijn wat de ontwikkelaar beloofd had. Het ging namelijk niet om een HD-versie van Colin McRae 2.0, maar om een port van de mobiele titel Colin McRae Rally. De beschrijving werd daarop wel aangepast, maar alsnog was het voor consumenten niet duidelijk genoeg.

Om de refund aan te vragen hoeft de koper enkel in zijn transactiebeheer de refund-knop in te drukken. De rest gaat vanzelf. Codemasters hoopt hiermee naar eigen zeggen een klein beetje vertrouwen terug te winnen bij de consument.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou