Codemasters en EA kondigen F1 2021 aan

Codemasters en EA kondigen F1 2021 aan

Codemasters en Electronic Arts hebben F1 2021 aangekondigd.

De racegame komt op 16 juli uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. Zoals elk jaar bevat de game alle teams, circuits en coureurs uit het 2021 FIA Formula One World Championship, inclusief de drie nieuwe parcoursen van dit jaar.

Op de next-gen consoles kunnen spelers snellere laadtijden en visuele verbeteringen verwachten. Verder bevat het spel een nieuwe verhalende modus en een carrièremodus die door twee spelers doorlopen kan worden.

F1 2021 is de eerste F1-game die Codemasters ontwikkelt sinds het is overgenomen door Electronic Arts. Hieronder is de eerste trailer van de game te zien, waar nog geen gameplay in getoond wordt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoe lang blijven ze nog games ontwikkelelen voor de vorige generatie? De grafische kracht van de next-gen wordt nooit gebruikt als ze een spel geschikt maken op last-gen. Met een betere resolutie en stabiele framerate lijkt me het wederom amper vooruitgang tov F1 2020

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor wel langer hoor dan een jaar, zoals ik hier boven zei fifa 19 is nog op ps3 uitgebracht.

0
test

@0ldSk00l dit soort games kunnen nog lang door ea naar ps4 of xbox one gebracht worden. Kijken naar de laaste generatie en toevallig zag ik dat laast in een video maar fifa werd nog heel lang naar ps3 gebracht en fifa 19 was de laaste als ik het zo beetje goed heb.

0
test

@hulstpower Wat dacht je van Just Dance 2020, uit 2019, op de Wii. Overigens ook om duidelijker te maken, de laatste Just Dance op de Wii U was Just Dance 2019.

0

Aanbevolen voor jou