De Engelse uitgever Codemasters heeft haar E3 line-up bekend gemaakt. Opvallend is dat de helft van de line-up uit RTS games bestaat, een genre waarin Codemasters dit jaar zijn debuut zal maken. Je mag zowel futuristisch de strijd aangaan met Perimeter, als de Tweede Wereldoorlog in je voordeel beslechten met Soldiers: Heroes of World War II en Wartime Command.

Ook Codemasters' eerste MMORPG zal op de E3 te bezichtigen zijn. Dragon Empires is de naam van dit spel dat al behoorlijk lang in ontwikkeling is en tegen het eind van dit jaar zou moeten verschijnen. In diezelfde periode komt er ook een nieuw deel in de Colin McRae Rally reeks op de markt, Colin McRae Rally 2005 genaamd.

De meest interessante titel is wellicht Operation Flashpoint 2. Deze zou vorig jaar op de E3 zijn debuut al maken maar dit bleef uiteindelijk uit. Sindsdien hebben we nog geen beeldmateriaal mogen ervaren van deze opvolger op de succesvolle oorlogssimulatie. Hopelijk krijgen we op de komende E3 wat meer te zien. De release van het spel staat vooralsnog gepland voor de winter van 2004-2005.

Met dank aan >:-D voor het melden van dit nieuws.