CoD: Modern Warfare 2 breekt inderdaad verkooprecord voor franchise

CoD: Modern Warfare 2 breekt inderdaad verkooprecord voor franchise

Activision Blizzard heeft bevestigd dat Call of Duty: Modern Warfare 2 inderdaad een verkooprecord heeft verbroken voor de franchise.

Gisteren kwamen er al geruchten naar buiten over een erg succesvolle release. Inmiddels heeft de uitgever enkele details bevestigd. De game heeft in de eerste drie dagen van release voor 800 miljoen dollar aan exemplaren verkocht. Daarmee wordt het vorige record uit 2011 verbroken: toen werden er in vijf dagen voor 775 miljoen dollar aan exemplaren van Modern Warfare 3 verkocht.

Activision liet daarnaast weten dat de release van Modern Warfare 2 de grootste entertainmentrelease van het jaar betreft. Er zou meer geld aan zijn uitgegeven dan de wereldwijde bioscooppremières van Top Gun: Maverick (248 miljoen dollar) en Doctor Strange in the Multiverse of Madness (450 miljoen dollar) bij elkaar opgeteld. Tot slot zouden er ook nieuwe record zijn verbroken qua hoeveelheid unieke spelers en het aantal uren gespeeld in het openingsweekend.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Op 16 november komt daarnaast Call of Duty: Warzone 2.0 uit, dat net als Modern Warfare 2 is ontwikkeld door Infinity Ward.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Offtopic: Zou iemand mij kunnen uitleggen hoe ik mijn email wijzig dat aan mijn gamer.nl account gekoppeld staat?

0
test

@cosmeticmexx2 ik denk dat je de redactie een email moet sturen met je verzoek, aangezien het niet kan in instellingen. (redactie@gamer.nl)

0
test

Graag verwijderen. (Kan dit nog steeds niet zelf. Kom op hoor, gamer!)

0
test

Graag verwijderen. (Kan dit nog steeds niet zelf. Kom op hoor, gamer!)

0

Aanbevolen voor jou