CoD: Black Ops Cold War verhoogt straf voor teamgenoten neerschieten

CoD: Black Ops Cold War verhoogt straf voor teamgenoten neerschieten

De penalty voor het neerschieten van teamgenoten is dit weekend in Call of Duty: Black Ops Cold War verhoogd.

Dit weekend kwam er een kleine patch uit voor de game waarin niet alleen diverse bugs werden weggewerkt, maar een andere aanzienlijke aanpassing werd gedaan. 

In het recent gelanceerde League Play staat friendly fire automatisch aan in de competitieve speellijst. De straf hiervoor is nu verhoogd: bij de tweede teamgenoot die wordt doodgeschoten door dezelfde persoon, wordt alle schade die aan teamgenoten is gedaan doorgevoerd naar de aanvaller in kwestie. Dit wordt wel vaker in shooters gebruikt als straf voor het expres toepassen van friendly fire.

Wanneer de aanvaller in kwestie teamgenoten blijft neerschieten terwijl deze nieuwe strafregel is doorgevoerd, wordt de persoon in kwestie uit het potje gegooid. 

Ook Warzone en Modern Warfare hebben updates gekregen waarmee bugs worden opgelost. De complete lijst met aanpassingen is op Treyarch's blog te bekijken.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als ze nou eens wat de belabberde zichtbaarheid doen zou dat wel eerlijk zijn. Soms komt de naam niet of heel laat boven een teamgenoot, maar de skins van de 2 teams zijn nouwelijks uit elkaar te houden. Flutspel.

0

Aanbevolen voor jou