Nieuws
Black ops Cold War

CoD: Black Ops Cold War verhoogt straf voor teamgenoten neerschieten

Belangrijke aanpassing voor League Play

Geschreven door Michel Musters op
De penalty voor het neerschieten van teamgenoten is dit weekend in Call of Duty: Black Ops Cold War verhoogd.

Dit weekend kwam er een kleine patch uit voor de game waarin niet alleen diverse bugs werden weggewerkt, maar een andere aanzienlijke aanpassing werd gedaan. 

In het recent gelanceerde League Play staat friendly fire automatisch aan in de competitieve speellijst. De straf hiervoor is nu verhoogd: bij de tweede teamgenoot die wordt doodgeschoten door dezelfde persoon, wordt alle schade die aan teamgenoten is gedaan doorgevoerd naar de aanvaller in kwestie. Dit wordt wel vaker in shooters gebruikt als straf voor het expres toepassen van friendly fire.

Wanneer de aanvaller in kwestie teamgenoten blijft neerschieten terwijl deze nieuwe strafregel is doorgevoerd, wordt de persoon in kwestie uit het potje gegooid. 

Ook Warzone en Modern Warfare hebben updates gekregen waarmee bugs worden opgelost. De complete lijst met aanpassingen is op Treyarch's blog te bekijken.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Dit artikel delen:

Lees meer

Overcooked! All You Can Eat in maart naar PS4, Xbox One, Switch en Steam Silent Hill-maker onthult eerste informatie over nieuwe horrorgame
1

Reacties op: CoD: Black Ops Cold War verhoogt straf voor teamgenoten neerschieten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Dyro86

    • 15 februari 2021 15:36
    Als ze nou eens wat de belabberde zichtbaarheid doen zou dat wel eerlijk zijn. Soms komt de naam niet of heel laat boven een teamgenoot, maar de skins van de 2 teams zijn nouwelijks uit elkaar te houden. Flutspel.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.