'Call of Duty: Black Ops 4 heeft battle royale-modus in plaats van campaign' | Gamer.nl

'Call of Duty: Black Ops 4 heeft battle royale-modus in plaats van campaign' | Gamer.nl

Het later dit jaar te verschijnen Call of Duty: Black Ops 4 zou geen traditionele singleplayercampagne bevatten, maar wel een battle royale-modus.

Dat melden bronnen aan Polygon. Het gebrek aan singleplayercampagne zou komen omdat ontwikkelaar Treyarch niet genoeg tijd er voor heeft. Daarom zou de studio zich richten op het uitbreiden van de multiplayer en de Zombies-modus. "Volgens een bron zou er extra nadruk gelegd worden op coöperatieve modi ter vervanging voor de typische singleplayer campagne.


De website Charlie Intel meent te weten dat de game een battle royale-modus krijgt die het gebrek aan singleplayercampagne op moet vangen. Sinds de releases van PlayerUnknown's Battlegrounds en Fortnite is het een van de populairste genres die er is. Deze modus zou los worden ontwikkeld door Raven Software.

Call of Duty: Black Ops 4 wordt op 17 mei onthuld in een livestream. Dan wordt duidelijk hoeveel van bovenstaande informatie correct is. De game zelf moet op 12 oktober verschijnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou